6 мар. 2008 г., 18:01

Орисана съм 

  Поэзия » Любовная
595 0 8
 
Орисана съм да те търся
в усмивките на много хора,
орисана съм да прегърна
надеждата и да отворя
сърцето си и непреклонно
за обичта си да се боря,
дори когато отмалявам
от загуби и неудачи,
дори когато ме смаляват
зли думи и горчиво плача,
защото писаното не променя
мечтите ми и не успява
да ме прекърши,
всичко в мене да заличи
и да превърне в надежда,
там да те открия
и с теб да продължа нататък,
където с някаква магия
животът ми да стане пламък
и вече да не съм сломена,
а твоята мечта желана
и да сме двама, неотменно
до края на света и по-нататък.

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??