7 мая 2024 г., 19:12

Оркестрално 

  Поэзия » Юмористическая
63 0 0

Луната била овдовяла,

а Слънцето търси си булка-

ето ти песен цяла

за моята скромна цигулка.

 

Мадами пекат се на плажа,

с приятели ние сме в бара-

ето това ще разкажа

на моята скромна китара.

 

Борците губят световно,

печелим ний купа отборна-

ето това е върховно

за моята скромна флигорна.

 

Капят листата тъй лесно,

музата в мене напира...

Ето това е чудесно

за моята скромна лира.

 

Хапвам чорба с възхищение,

топа зареждам със боба.

Моля ви, без отвращение

към моята скромна особа!

© Георги Янков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??