11 апр. 2008 г., 11:27

Ортодоксално 

  Поэзия » Другая
880 0 1

По Френки Милър

На ревността по студените релси
(това "чудовище зеленооко",
по думите на Шекспир)
промъква се чувство сиротно.
С бодлива тел заграден си,
като че ли сме на полосата.
Все още с нежност отдаден си
и други вече са времената.
Ревност... какво да добавя...
Но за тебе не бих се сбила,
а стихото си така ще направя.
И... скалпа не бих й свалила...

Скъпа...
...............................
дай ми малко хартия,
моливът е в ръката ми...
Чувствата си в думи ще обвия
да тържествуват сетивата ми...
о, моя скъпа...
скъпа...
но аз не искам да умра...

Darling...

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??