Осем месеца война!
Под нагона на диктатор!
Разорана целина!
От насилник - окупатор!
Разрушени градове!
С мародери - генерали!
Огън в житното поле!
Камикадзета в централи!
Поругана свобода!
От съветската мърцина!
Осем месеца борба!
Слава! Слава, Украина!
Юри
Йовев
Ноември
2022 г.
© Yuri Yovev Все права защищены