10 апр. 2017 г., 00:12  

Още кървеше 

  Поэзия » Белые стихи, Другая
657 1 7

прибрах го
(все още кървеше)
в кутия от детски обувки

с няколко книги

тетрадка със стихове

и снимка без рамка

прибрах го в килера

(все още кървеше)

навярно до днес

кръвта не пресъхва

по сивите образи

навярно и днес

се примесва

с мастилото

(както винаги е било)

прибрах го

тогава кървеше

и още тогава

внезапно

остарях

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??