прибрах го
(все още кървеше)
в кутия от детски обувки
с няколко книги
тетрадка със стихове
и снимка без рамка
прибрах го в килера
(все още кървеше)
навярно до днес
кръвта не пресъхва
по сивите образи
навярно и днес
се примесва
с мастилото
(както винаги е било)
прибрах го
тогава кървеше
и още тогава
внезапно
остарях
© Александър All rights reserved.
Поздрав!