26 апр. 2010 г., 10:47

Още (те искам) 

  Поэзия » Любовная
954 0 21

Още ли не си разбрал защо

така по теб сърцето ми лудува?

Още ли се чудиш от какво 

са думите, които нощем чуваш?

 

Още ли ме търсиш

във съня,

от който призори си тръгнах?

Още ли ми вярваш за това,

че повече не искам да се върна?

 

Значи не разбираш!

За какво

толкова се борих и надявах?

Истинска и искрена Любов

и силата във нея да повярвам!

 

Знам, че ме обичаш,

но дали

истински готов си с мен да тръгнеш;

вятъра да яхнеш,

да горчи,

бездната...

и мене да прегърнеш?

 

 

Вярваш ли ми?

Пътят е пред нас -

все за теб сърцето ми лудува!

Искам да се върна във съня -

 заедно със теб да го сънувам!

© Мартина Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??