Живот след теб не си представям
когато си далеч сърцето ми се къса.
Понякога обратното да е аз желая-
от заминаването ти да не ме боли.
Понякога толкова силно желая
да кажа, че мога да те забравя…
Но знам само себе си ще излъжа,
когато се погледна в огледалото.
Защото още, още, още те обичам
и все по-влюбена съм аз в теб.
Не откривам начин да те забравя,
да оскъсна обичта от корена и.
Защото още повече те обичам
днес и утре пак ще е повече.
Не мога да те забравя, любов
ти вече, вече си част от мене.
Защото още те обичам безумно
и копнея само пак да се прегърнем.
И до теб отново само да заспивам
и отново в теб да се събуждам.
Защото още, още те обичам така
и навсякъде си вътре и отвъд мен.
И няма разстояние, нито забрава,
които да могат да ме отделят от теб.
© Лили Вълчева Все права защищены