Sep 8, 2023, 3:35 PM

Още те обичам 

  Poetry » Love, Free verse
186 2 0


Живот след теб не си представям

когато си далеч сърцето ми се къса.

Понякога обратното да е аз желая-

от заминаването ти да не ме боли.

 

Понякога толкова силно желая

да кажа, че мога да те забравя…

Но знам само себе си ще излъжа,

когато се погледна в огледалото.

 

Защото още, още, още те обичам

и все по-влюбена съм аз в теб.

Не откривам начин да те забравя,

да оскъсна обичта от корена и.

 

Защото още повече те обичам

днес и утре пак ще е повече.

Не мога да те забравя, любов

ти вече, вече си част от мене.

 

Защото още те обичам безумно

и копнея само пак да се прегърнем.

И до теб отново само да заспивам

и отново в теб да се събуждам.

 

Защото още, още те обичам така

и навсякъде си вътре и отвъд мен.

И няма разстояние, нито забрава,

които да могат да ме отделят от теб.

 

 

 

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??