18 мая 2007 г., 16:58

Още веднъж  

  Поэзия
598 0 1
 Две сълзи се търкулват
по бялото лице,
лице, копнеещо отново да го целуваш,
изтръпвам, искам отново да те прегърна.
Нека времето да ни подари един миг,
миг, в който ти и аз ще се слеем.
Душите ни ще се превърнат в едно. 
Слети в едно, нощта ще бъде наша покровителка, 
за мен целия свят ще бъдеш ти.
 Ти си страстта и любовта.
Ти си моята сила и моята слабост.
И дори да знам, че един ден никога
повече няма да те видя,
затваряйки очи, аз ще те виждам.
Ти ще бъдеш там и ще ме гледаш
с поглед тъй нежен и топъл,
че всяка частица от мен ще потръпне.
Не виждаш ли, че не мога без теб.
Ти си във всеки следващ.
Сърцето ми продължава да пее твоята песен,
но я пее толкова тихо, за да не може
дяволът да я чуе и да вземе и последната частица
от теб, с която си ме дарил.

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много е хубаво.Нооо,не е стих.Опитай да го напишеш като разказ..Мисля,че ще се получи нещо много красиво!
Предложения
: ??:??