Особено ми е .
Любовно. Недомислено.
И ангелско. И снежно.
И ужасно,
неприлично грешно.
Със теб. До теб.
Във теб.
В
ръцете ти.
И мислите.
И устните.
Най-вече в устните.
В очите ти, които
ме поглъщат
цялата
до капка.
И до клетка.
До без дъх.
Особено ми е.
Като в утрин,
в която се събуждам в теб.
Без теб.
~Endless~