23.01.2013 г., 12:33 ч.

Особено 

  Поезия » Любовна
751 0 4
 
 

Особено ми е .

Любовно. Недомислено.

И ангелско. И снежно.

И ужасно,

неприлично грешно.

Със теб. До теб.

Във теб.

В

ръцете ти.

И мислите.

И устните.

Най-вече в устните.

В очите ти, които

ме поглъщат

цялата

до капка.

И до клетка.

До без дъх.

Особено ми е.

Като в утрин,

в която се събуждам в теб.

Без теб.



~Endless~

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??