Jan 23, 2013, 12:33 PM

Особено 

  Poetry » Love
760 0 4
 
 

Особено ми е .

Любовно. Недомислено.

И ангелско. И снежно.

И ужасно,

неприлично грешно.

Със теб. До теб.

Във теб.

В

ръцете ти.

И мислите.

И устните.

Най-вече в устните.

В очите ти, които

ме поглъщат

цялата

до капка.

И до клетка.

До без дъх.

Особено ми е.

Като в утрин,

в която се събуждам в теб.

Без теб.



~Endless~

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??