Руини.
Увековечени.
В стихове на тъжни романтици.
"Остани!
Бъди до мене!" :
Преповтарян стон.
Под прицел!
И луни.
Незастроени.
Само дом на блудни птици.
Погледни.
Ръцете бледни.
В тях кръвта едва се стича.
Целуни.
Туптящи вени.
За да станеш нечий рицар.
Остани!
Бъди до мене!
За да мога да обичам!
© Катя Все права защищены