Jun 30, 2007, 10:22 AM

Остани 

  Poetry
611 0 10

Руини.
Увековечени.
В стихове на тъжни романтици.

"Остани!
Бъди до мене!" :
Преповтарян стон.
Под прицел!

И луни.
Незастроени.
Само дом на блудни птици.

Погледни.
Ръцете бледни.
В тях кръвта едва се стича.

Целуни.
Туптящи вени.
За да станеш нечий рицар.

Остани!
Бъди до мене!
За да мога да обичам!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??