Аз зная колко пламъчно обичаш,
остани със мен през вечността,
през всяка нощ олтарно ме прегръщай,
твоите ръце да бъдат моите крила.
От твоя огън искам да възкръсна,
в очите ми да грейнат сто слънца,
през въздишката на дума нежна,
да ме споходи лудост във душа.
Дълбоко чувство в думите изричам,
моя обич, мой стремеж.
Очаквам твоя звънък устрем,
през който двама да се слеем
и с нежност да се отдадем.
© Здравка Бонева Все права защищены
Прекрасно!