9 янв. 2009 г., 13:55

Остави ме... 

  Поэзия » Любовная
720 0 3

Остави ме

сама да си призная слабостта

и да се върна полудяла...

в пространството да изкрещя

две думи без слова...

Небето да ти ги дари

от моите въздишки изтъкани.

Слънцето да ги вгради,

по кожа ти белег да остане,

за да запомниш този ден,

когато избор ми остави

да си отида или да остана.

Сърцето с последна покана

душата от сънища буди.

Остави ме...

с миг самота.

Остави ме... паднала в калта.

Да извая от нея любов

и суетата да изкъпя,

при тебе да изтичам

по-черна отпреди,

но истински обичаща.

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??