18 окт. 2008 г., 13:04

Остави ме сама! 

  Поэзия » Любовная
675 0 4
 

Довчера на бога се молех

за твоята обич.

А днес теб умолявам

да ме пощадиш.

Остави ме на мира

със твоите клетви,

cъс тез обяснения

и горещи молби!

Не виждаш ли-

обичта вече я няма във мене.

Oтдавна изчезна,

изпари се, умря.

Не можеш я върна ни с нежност,

ни с думи.

Преди беше силна,

но я няма сега.

Не се опитвай да изкупваш

куп минали грешки!

Нима е нужно на някого

всичко това?

Довчера на бога се молех

за твоята обич.

Днес теб умолявам- остави ме сама!

 


© Мария Вергова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??