Оставям я
с нея не ми се говори
нея оставям я да звучи
вечната стара история
шлагер във всички очи
има я в будните сънища
в образ споделящ мига
някой създава от нищото
с обич и страст радостта
кой ли прегръща умората
в неизпратените писма
още какво ще се случи
щом пристигнат те у дома
в общия свят на клавишите
думите кротко притварят очи
нещо умира друго се ражда
замълчи замълчи замълчи
…
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены