30 июн. 2010 г., 07:33

От извора дълбок 

  Поэзия » Другая
813 0 30

 

 

                                         На poeta (Илко Илиев)



Отеква истината свята

във всеки удар на сърцето.

И с всяка фибра на душата

усещаш фино Битието.


С нестихваща духовна жажда

все търсиш смисъла извечен.

От извора дълбок се ражда

за полет мъдрата ти песен...







© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??