Jun 30, 2010, 7:33 AM

От извора дълбок 

  Poetry » Other
812 0 30

 

 

                                         На poeta (Илко Илиев)



Отеква истината свята

във всеки удар на сърцето.

И с всяка фибра на душата

усещаш фино Битието.


С нестихваща духовна жажда

все търсиш смисъла извечен.

От извора дълбок се ражда

за полет мъдрата ти песен...







© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??