28 июл. 2009 г., 16:27

От тебе се научих... 

  Поэзия
850 0 9

На баба Найда

 

От тебе се научих да раздавам

и чувства,

и надежди,

и любов...

Живота си докрай да отстоявам,

какъвто е,

но моя си живот!

Да бъда непреклонна

към нещата,

изпиващи душата

до предел,

зад който вече няма и остатък

от смисъла

и всичко е без цел.

Показа ми,

че мога да се боря

дори за невъзможните мечти,

затворени портали да отворя,

да видя незалязващи звезди...

Ти в мене посади

дълбоко вяра,

която ме съзижда и крепи.

Завинаги в сърцето ми оставаш.

Обичам те

и Бог да те прости!

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??