25 мар. 2012 г., 14:08

Отчуждени 

  Поэзия » Любовная
856 0 1
Седим си просто ей така,
прегърнати от самотата си,
обвити сме в крещяща тишина
и спомени, като остатъци...

мълчим разголени,
събличаме се с погледи,
телата ни са влюбени,
душите ни - обречени...

и аз, и ти... разлюбихме съдбите си,
вървим в път като змийски език,
любовта ни е като музейни свитъци
на витрината в лъскав бутик...

© Данаил Антонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??