4 июн. 2016 г., 12:33

Отдаденост 

  Поэзия » Любовная
715 0 8

Обичам те!  Не спирам да повтарям.
Обичам те, а в мене дъжд вали.
Насипва облак мокра страст узряла
и в мислите забива сто игли.
Светкавици разсичат ми небето.
Гърми греховно. Стелят се мъгли.
Звездите плачат тайно, непревзето
в очакване да слеят две души.
Души без страх, смирили се взаимно
се питат, що ли сбрани са в нощта.
Съдба ли, карма или пък невинност
е прошката родила  любовта.
Вали порой, а в мен е топло лято
/дори и бури да вилнеят вън/,
сърцето зрънце Вяра е посяло-
отдаденост във цъфналата ръж.

 

© Таня Мезева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??