Отдавам се на Любовта ни -
развълнувано море от Вечност,
копнежи, страст и пориви красиви!
Обгръща ме със свята нежност,
с талази изумрудени и диви.
И тук съм вече у Дома си,
щастлив във вечната стихия,
като делфин, пиян от радостта си,
във устрем дълбините да открие!
© Ангел Филипов Все права защищены