24.08.2011 г., 21:46 ч.

Отдаване 

  Поезия » Любовна
494 0 2

Отдавам се на Любовта ни -

развълнувано море от Вечност,

копнежи, страст и пориви красиви!

Обгръща ме със свята нежност,

с талази изумрудени и диви.

И тук съм вече у Дома си,

щастлив във вечната стихия,

като делфин, пиян от радостта си,

във устрем дълбините да открие!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??