Aug 24, 2011, 9:46 PM

Отдаване 

  Poetry » Love
493 0 2

Отдавам се на Любовта ни -

развълнувано море от Вечност,

копнежи, страст и пориви красиви!

Обгръща ме със свята нежност,

с талази изумрудени и диви.

И тук съм вече у Дома си,

щастлив във вечната стихия,

като делфин, пиян от радостта си,

във устрем дълбините да открие!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??