20 июн. 2008 г., 06:36

Отдавна... 

  Поэзия
681 0 3

Отдавна отминаха дните,

когато се нуждаех от ръката ти,

за да вървя.

Отдавна отминаха нощите,

когато имах нужда от спомена за теб

за да заспя...

Отдавна отминахме в глухите преки,

към където сме

и се забравихме...

Отдавностите удавиха чувствата

и ни позволиха да останем приятели,

и ни научиха да се усмихваме,

когато се видим...

Против каквото ни е отвътре!

Отдадеността към самите нас

ни направи ненужна институция...

Но аз си спомням за отдавна...

И в дни като днес страшно ми липсва...

© Джули Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??