20 окт. 2010 г., 09:47

Отиваш си 

  Поэзия » Любовная
450 0 1

 

Кажи, колко струва сърцето в тебе,

не искам утрото и него да ми отнеме!

Кажи, времето с теб има ли цена.

Всичко мое давам, за да останеш тук сега.

Твоето решение не мога да променя.

Знам, отиваш си, не те виня!

Ще си сложа розовите очила,

на сбогуване да не видиш моята сълза.

На лицето ми е вече маската щастлива,

за да не видиш тъгата ми горчива.

Ти тръгваш на път с изгрева нов

и оставяш ме сама да търся  любов.

© Теодора Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??