30 мая 2006 г., 15:57

Открих единствено...смъртта 

  Поэзия
854 0 5

Вървях напред и търсех път.
Намерих само спомени.
Вървях напред и търсех теб,
а не любов отровена.

Вървях напред и взирах се
във хорските лица.
Вървях напред и питах се:
"Изобщо имат ли сърца?"

Вървях напред, дори не спирах
да отдъхна даже миг.
Вървях напред и бавничко умирах,
а ти, и тя, и той не чухте моя вик.

Вървях напред, но имаше ли смисъл?
Вървях, но бях сама.
Вървях, отпивайки живота кисел,
вървях, а никой не видя.

Вървях, оставена и нежелана,
в сърцето със надежда и тъга.
Вървях, търсейки промяна,
а открих единствено...


...Смъртта!

© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??