24 февр. 2019 г., 23:03

Откровение 

  Поэзия
387 3 5

 

Как отминава всичко! Отминават
богатство, младост, шумна суета,
приятели, жени, безплодна слава
и не една пропусната мечта.

 

На всичко има край! Надежди чезнат,
предателства, лъжи и бесове.
Поглъща някаква безкрайна бездна
дори най-милите ни часове.

 

Но има нещо... То не отминава.
При Бога да го носиш си готов.
Дори, когато прах сме, си остава
копнежът наш неистов за любов.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??