16 июл. 2020 г., 16:12  

Буркан с нежни чувства 

  Поэзия » Любовная
400 0 0

Държах го аз в ръцете,

но падна, уви, на земята,

той само ми топлеше сърцето,

но ето - вехнат вън цветята,

такава ми била съдбата.

 

Нежност и светъл трепет

милваха моята душа,

но не чувах твоя шепот,

красотата нещо задуши.

 

Сърцето си на друг отдаде,

някъде далеч си ти,

любов, ласки не ми даде,

а съм птица, що иска да лети!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??