15 апр. 2022 г., 19:42

Откровение на Зеленски 

  Поэзия » Юмористическая
387 0 1

"Янки, от тая каша ме спасете,

че от Путин много ме е страх.

Какво още чакате, не спете...

само ти ми остана, бял прах!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??