Apr 15, 2022, 7:42 PM

Откровение на Зеленски 

  Poetry » Humour
388 0 1

"Янки, от тая каша ме спасете,

че от Путин много ме е страх.

Какво още чакате, не спете...

само ти ми остана, бял прах!"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??