15.04.2022 г., 19:42 ч.

Откровение на Зеленски 

  Поезия » Хумористична
383 0 1

"Янки, от тая каша ме спасете,

че от Путин много ме е страх.

Какво още чакате, не спете...

само ти ми остана, бял прах!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??