10 янв. 2012 г., 19:45

Откровения 

  Поэзия
442 0 2

За откровения настъпва време,

празни, думите не стигат,

нeпромълвени надвисват като бреме

и мечти довчерашни погиват.

 

Безсмислени причини

заглъхват с тътен във душите,

оправдания, съвсем ненужни,

пресъхват със сълзите.

 

Отдавна всичко е изречено,

в погледа искрите гаснат,

и от болката заместени,

 в спомена следи оставят.

© Мартина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • хубаво е
  • "Отдавна всичко е изречено,

    в погледа искрите гаснат,

    и от болката заместени,

    в спомена следи оставят"

    Поздрав и от мен!
Предложения
: ??:??