24 янв. 2014 г., 16:42

Откъснато цвете 

  Поэзия » Любовная
690 0 0

Отново пося във душата ми
тайфун от объркани мисли.
Отказал ме беше от чакане.
Сърцето едвам се пречисти
и ето нахлуваш със вятъра,
разбиваш ме пак на парчета.
Отново пречупи крилата ми.
Сега съм откъснато цвете.
Увяхвам в тази действителност,
в която пак не прегръщаш,
където любовта е безсмислена...
Кажи защо пак се връщаш
душата ранима да късаш,
ръцете ми пак да треперят,
сърцето и то да се блъска
в пожара на нашето вчера...

Ако пак си дошъл без обичане
върви... без любов мен ме няма,
изгарям в несбъднато вричане,
че твоят свят е за двама...

© Биляна Битолска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??