12 окт. 2016 г., 18:27

Отмерване 

  Поэзия » Другая
326 1 1

Зрънце от време пътува
в часовник, затворил пустиня;
Лъч от надежда всеки си взема,
че неговата песъчинка
драскотина ще остави 
по прозрачната стена...
Но стъклото при пясък се връща,
за да стане отново стъкло,
часовникът се обръща
и забравя какво е било.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??