Oct 12, 2016, 6:27 PM

Отмерване 

  Poetry » Other
324 1 1

Зрънце от време пътува
в часовник, затворил пустиня;
Лъч от надежда всеки си взема,
че неговата песъчинка
драскотина ще остави 
по прозрачната стена...
Но стъклото при пясък се връща,
за да стане отново стъкло,
часовникът се обръща
и забравя какво е било.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??