Отново и отново,
но никога за сетен път.
Ще се питам,
ще си отговарям,
номера ти ще набирам.
А ти, като от забрава,
дори не ще отвърнеш.
Ще знам, че си далече.
Ще знам, че си и тук.
И трудно ще е вече
дори да различа
тъма от здрач, от ден.
Къде потъва радостта?
Къде отива смелостта?
Къде се стича ревността?
Сигнали, тонове тъга...
Ням отговор и неми чувства
Прости, прощавай...
Отново и отново,
но никога за сетен път.
© Марина Ангелова Все права защищены