Jul 3, 2013, 9:37 PM

Отново и отново 

  Poetry » Love
516 0 0

Отново и отново,

но никога за сетен път.

Ще се питам,

ще си отговарям,

номера ти ще набирам.

А ти, като от забрава,

дори не ще отвърнеш.

Ще знам, че си далече.

Ще знам, че си и тук.

 

И трудно ще е вече

дори да различа

тъма от здрач, от ден.

 

Къде потъва радостта?

Къде отива смелостта?

Къде се стича ревността?

Сигнали, тонове тъга...

Ням отговор и неми чувства

Прости, прощавай...

 

Отново и отново,

но никога за сетен път.

© Марина Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??