29 июл. 2008 г., 09:51

Отправна точка 

  Поэзия » Философская
364 0 4

Отправна точка -

небето.

Прав е Текери -

суета.

Газим жадни морето,

светулките - във калта.

Подир осанна -

омраза.

От тръни венец въртим.

И пропускаме главното -

просто да помълчим.

© Христина Комаревска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??