Jul 29, 2008, 9:51 AM

Отправна точка 

  Poetry » Phylosophy
371 0 4

Отправна точка -

небето.

Прав е Текери -

суета.

Газим жадни морето,

светулките - във калта.

Подир осанна -

омраза.

От тръни венец въртим.

И пропускаме главното -

просто да помълчим.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??