29.07.2008 г., 9:51 ч.

Отправна точка 

  Поезия » Философска
365 0 4

Отправна точка -

небето.

Прав е Текери -

суета.

Газим жадни морето,

светулките - във калта.

Подир осанна -

омраза.

От тръни венец въртим.

И пропускаме главното -

просто да помълчим.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??