Ех! Пак ми говориш, размахваш ми пръст
и хвърляш ми пепел в очите!
Душата ти не е според моя ръст
и гледат страхливо очите.
Противно на всякаква логика - викаш!
И викаш ми сякаш логично!
В главата си виждаш в г*за ми ритник....
А всеки път все е лирично!
Не се изтезавай! Отивай на паша!
С милионите, гладни говеда.
Със гега в ръка, ще ви гледам от хълма.
Изгубвам Ви бройката бледа!
© Орлин Будинов Все права защищены