7.07.2017 г., 11:23 ч.

Отровно 

  Поезия » Друга
503 1 2

Ех! Пак ми говориш, размахваш ми пръст 

и хвърляш ми пепел в очите!

Душата ти не е според моя ръст

   и гледат страхливо  очите.

 

Противно на всякаква логика - викаш!

  И викаш ми сякаш логично!

В главата си виждаш в г*за ми ритник....

    А всеки път все е лирично!

 

Не се изтезавай! Отивай на паша!

  С милионите, гладни говеда.

Със гега в ръка, ще ви гледам от хълма.

Изгубвам Ви бройката бледа!

 

 

 

 

© Орлин Будинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??