22 мая 2008 г., 16:06

Отсъствие 

  Поэзия » Любовная
563 0 2
Бях там,
в тясна прегръдка на среднощен сатен.
В акорди
на небесна соната обляна видях те.
Бях там,
в пълнолуние бяло облечена -
рисуваше мелодии,
в едно с утрото,
свалящо короната ти звездна.
Бях там
и с очите ти,
като вишни пияни.
Деляхме леглото между страст
и незараснали рани.
Но бях сам,
в нощите кратни на теб
и сълзите ти...

© Стоян Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??