22.05.2008 г., 16:06 ч.

Отсъствие 

  Поезия » Любовна
555 0 2
Бях там,
в тясна прегръдка на среднощен сатен.
В акорди
на небесна соната обляна видях те.
Бях там,
в пълнолуние бяло облечена -
рисуваше мелодии,
в едно с утрото,
свалящо короната ти звездна.
Бях там
и с очите ти,
като вишни пияни.
Деляхме леглото между страст
и незараснали рани.
Но бях сам,
в нощите кратни на теб
и сълзите ти...

© Стоян Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??