24 мар. 2011 г., 13:55

Отсъствие 

  Поэзия
898 0 4

 

 

Мамо, дърветата не разцъфтяха тази нощ.

Защото е есен.

Но нали ще се случи?

Обещаваш...

Мамо, ще порастат ли

пак сенките ни да станат

дълги като сладоледени кремове,

които ти ми купуваш

по панаирите...

Ще ми купуваш ли още

гъдел и смях?

Ще търсим ли онази звезда,

звездичката на мама...

Мамо, аз съм слънце,

a без тебе

дърветата не разцъфтяват

през есента.

 

 

'94

© Идеми Дойдеми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??