8 авг. 2019 г., 23:34

Отведи ме с чудеса крилати 

  Поэзия » Любовная, Строгие формы
500 1 3

Опитвах се преди да разгадая

с ума си скромен твоята магия.

И не очаквах аз, че ще открия

чрез тебе много повече от рая.

 

Как невъзможно е да опозная

света ти необятен само с тия

сегашни мои сетива. Обви я

душата ми душата ти в омая.

 

Отдавам се на висшата ти нежност,

на красотата ти, на любовта ти.

Ела и ме вземи! И към безбрежност

 

отведи ме с чудеса крилати.

Покажи ми нов живот извън

реалност тук и блянове, и сън.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??